Tiistaina Satu, Miia ja Noora oli ratsastamassa. Miia meni Babyl, Satu Emmal ja Noora Satralla. Sini piti tuntii. Hyö meni puol tuntii kentällä ja sit mie hyppäsin Emman selkää ja lähin käymää Nooran ja Santran kaa puolen tunnin käynti maaston.
Eilen, perjantaina mie kävin Santralla ihanan tunnin maaston ilma satulaa metässä. Oli ihanaa vaa kävellä yksin metäs ja ku oli viel nii ihana ilmakii! Aurinko paisto!<3 Naapuri hepat (Vuonohevostalli rajavaellus) tuli meitä vastaan maastossa ja Santra oli ihan et jee kamuja! :) Takas päi ku oltii tulos ni Netta ja baby tuli meitä vastaan. Sini oli mukana Vilin kaa kävelemäs. Sit menii koko porukka yhtä matkaa kotii. :)
Santra kattoo ku Baby,Netta,Sini ja Vili tulee...
Santrast oli kiva katella kans ku meni hiihtäjii pellol. :)
Tänääkii mie kävin Santran kaa tunnin maastossa. Taas Vuonikset tuli vastaa! :) Terkkuja Niinalle ja hepoille! :) Sit tuli viel yks toinenkii tuttu tamma vastaa. Oli siin Santral ihmettelemist ku koko ajan joku meni ohi tai tuli vastaa.:) Rauhallisesti kuitekii meni eikä hötkyilly yhtään muitten perää. =) Polut on tosi hyväs kunnos ni saatii ravattuukii tosi hyvin.