Lauantaina mie menin Santralla melkei tunnin kentällä. Meni hirmu hienosti!<3 Mentii muutaman kerran pientä ristikkoo ja laukka puomii. Tehtii myös taivutuksii ja käynnin kokoomist ja lisäämist.

Maanantaina mie oli hoitamas Emmaa ja Babyy. Emman kaa käytii tunnin maasto. Saatii ravattuu aika paljon. :) Babyä mie juoksutin pellolla noin puol tuntii ja mummeli oli aikas reipas.<3


Eilen Satu ja Miia oli ratsastamassa. Satu meni Emmalla, Netta Babyllä ja Miia Santralla (Ninni talutti).  Heijän jälkee mie menin Santralla ja isi Emmalla. Nettakii jatko viel Babyn kaa. Mentii tunti kentällä ja Sini piti "tuntii". Tehtii pääty ympyrää ja sit mentii pienii ristikoit. Lopuks viel "pelleiltii" hevosten kaa. =D Mentii viel loppu käynnit ilman satulaa... :)
Eilen isi haki postista kans iiiison pahvilaatikon mis luki: Hööks! :) Saatii talliin 3 satulatelinettä, 10 kypärätelinettä, harjoja, naulakoita, koukkuja, Emmalle suojat... Viikonloppuna isi lupas onneks kiinnittää koukut, naulakot ja kypärä- ja satulatelineet.
Santran oma naulakko ja tavarat. :)
Emman uudet harjat...