Lauantaina revin Tompalta taka kengät pois kun ne oli jo ihan irti, vaa muutamalla naulalla kiinni ja vääntyneet. En tajuu mite hää on saanu ne sellasee kuntoo! :O Sit Sointu meni 45 minsaa Tompal taivutteluja käynnis ja ravis. Hää meni myös avo- ja sulkutaivutuksii ja ne meni ihan kivasti! :)

Sunnuntaina mie puuhailin Tompan kanssa kaiken laista. Harjasin poikaa melkei 40 minsaa. Tompan silmät alko mennä koko ajan kii ja alahuuli lörpätti... Hyvä ettei nukahtanu siihe, tais tykätä. Tai sit hänel oli tylsää! :| Sit lähettii käpsimää tielle reiluks puoleks tunniks. Käytii moikkaamas Ukkii. :) Tais poni tykätä siitäkii. Sai 3 ihme sätkyy. Hyppäs metrin ilmaa ja sit tuli maaha kaikki jalat samaa aikaa ja jäi sillei kököttämää siihe sit.... Ihme poni. Sielkii muute melkei nukku. :)

Eilen Tomppelilla olikii vapaapäivä...

Tänää Sointu piti koulutunnin miulle ja Tompalle, Tiialle ja Santralle ja Nooralle ja Emmalle. Tehtii taivutuksii, volttei, väistöjä, laukat ja sit pysähyksii ravista. Mie menin Tompan kans ekaa kertaa kumpparin (champon) kanssa. Meni ihan kivasti ja tunnin jälkee huomasin et oli ihan eri kohista hikinen ku ilman kumpparia, eli toivottavasti rupee tulee lisää lihaksia sinnekkin! :) Hyvä juttu! Muutenki Tomppa meni ihan kivan rennosti koko tunnin. Vähän oli alussa jännittyny ja hassu, johtuu kumpparista, luulen... Mut ihan kiva tunti! :D