Tiistaina menin kentällä tunnin Tompalla. Noora meni Santralla ja neea Emmalla. Sini piti rennon tunnin. Tehtii väistöi, taivutuksii, asetuksii ja ympyröitä...   Tomppa meni tosi hienosti loppu tunnista.
Keskiviikkona mie ja Tomppa käytii Emman ja Soinnun kans maastossa. Mentii noin tunti 15 minsaa. Meni hienosti ja hepat tykkäs. Vaihettii lopuks viel heposii. Sini ja Sonja juoksutti Santraa kentällä noin puol tuntii.
Torstaina Sini piti miulle ja Tompalle, Netalle ja Babylle ja Sonjalle ja Santralle este tunnin. Mentii vähä reilu tunti. Aluks mentii yksittäisii ja sit pientä rataa. Tompal oli aika reilusti virta ja ois halunnu mennä kovempaa eikä oikei jalksanu keskittyy mut muutama hyppy meni ihan kivasti.
Prjantaina hepoilla oli vapaa.
Lauantaina Sointu ratsasti Emmal noin tunnin ja Tompalla vähä vajaa tunnin. Molemmat meni aika kivasti mitä mie ehin kattomaa. Sonja meni Santralla ja Netta Babyllä noin 45 minsaa kentällä. 
Ja tänää mie-Tomppa, Isi-Emma ja Ninni-Santra käytii 1½ maastossa. Oli ihan super ihana maasto. <3 Alku oli vähä huono ku Tomppa rupes pelleilemää, et ei halunnu mennä ekana ja sit polut oli mutasii ja sato vettäkii, mut onneks sadeloppu ja aurinkokii alko paistamaa... :) Saatii ravattuu ja laukattuu aika paljo. Isi ja Emma lähti aina ekana laukkaamaa ja sit Tomppa lähti perää sellasta ihanaa "ravuriravii" ja Santra tuli pukki laukkaa perässä! <3 Mie ja Ninni vaa naurettii koko viimone laukka ku Santra heitteli pukkeja ja otti ihanii sputteja ja Tomppa ja mie mentii jotai montée ja isi ja Emma veti hirveetä laukkaa! :) Tän kesän paras maasto tähä mennes kyll!! :)