Maanantaina Sini piti miulle, Neealle ja Ninnille tunnin. Neea meni Emmal, Ninni Santral ja mie Tompal. Mentii noin 1½ tuntii esteitä. Koko tunti oli yhtä sähläystä! :) Kenelläkää ei onnistunu yhtää mikää! Harjoteltii lyhyitä teitä ja lähestymisiä. Sit Tomppa ei suostunu nostamaa ees laukkaa ja sain vaa pukin! :D Ninni, Neea ja mie vaa naurettii hevosten seläs ja törmäiltii toisii! Ei tullu yhtää mitää! :) Sit joku oli koko aika esteen ees ku yritti hypätä ja kaikki meinas koko ajan tipahella selästä. Lopuks sit venyteltii ja vanuteltii... :) Hauska tunti!

Eile Satu meni Tompalla, Sonja Emmalla ja Noora Santralla. Sini piti heille este tunnin. Mie otin paljo kuvii ja laitan niit heti ku muistan ja ehin. :) Hyö meni pientä ristikkoo ja sit väh isompaa pystyy. Ja sit sarjaa kaareval uralla. Netta ja Babykii tuli puoles välis kentälle. Sit hyö meni kans puomii ravi ympyrällä. Tunti meni ihan kivasti!
Aikasemmi päiväl lähettii Tompan kans mettää. Mie talutin ja Sonja, Neea ja Ninni lähti mukaa mekkaloimaa ja säikyttelemää meitä. harjotellaa Tompan kanssa maastos käymistä ku yksin säpsii ja pelkää ihan kaikea! Tytöt heitteli kiviä puskaan ja otti juoksu pyrähyksiä. Aluks Tomppa säikky kaikkee ja pyöri ja säpsähteli ihmeissää, mut sit rauhottu ja katto meitä vaa ihan tyhmänä et mitä noikii yrittää! Sit Neea vaa sano et ei Tomppa säiky yhtää mitää ja otti sellasen heinän ja puhals sitä sillei et siit lähti sellane hurja ääni, ni Topmma pyörähti äkkii ympäri ja nosti pään ylös ja korvat höröllee! Se olikii sit hirmu pelottava ääni, mut siihenkii Tomppa tottu... Meni ihan kivasti ja toivottavasti täll taval oppis olemaa maastos yksin säikkymättä. Ainaskii Santra oppi! :)

Tänää Ninni piti miulle ja Tompalle tunnin. Mentii puomei, väistöi, yksittäistä estettä ja laukka puomei. :) Alku tunnist Tomppa ei ois halunnu kuunnella ku oli nii paljo virtaa pojalla, mut sit alko sujumaa! :) Laukka puomit ja väistöt meni aika hienosti molempiin suuntiin! :) Hienosti rytmissä. Sit Ninni laitto pienen ristikon ja mentii sitä muutama kerta. Sit Ninni nosti sen pystyks ja sit aina nosti 10 cm sitä sillo tällö. Ku este oli jotai 65 cm korkee ni sain pukin!<3<3<3<3 Lopus mentiikii sit jo 85 cm pysty. Poni loikkas tosi hienosti. Mentii se varmaa 3 kertaa ja sit Ninni nosti viel 10 cm. 95cm oli siinä ja siinä ettei päästy yli. Joka kerral vaa hipas iha vähäse ja puomi tippu... Melkei päästii sekii yli. Sit sanoin Ninnille et laskee 85 cm et päästää viel puhtaasti yli.
Sit irtohypytin Santraa jonkii aikaa. Meni ihan hyvin ja virtaa oli Santrallakii! :) Heitti muutaman pukinkii! :D