Jo nyt on kumma, kun ei tuu tänne blogiin kirjotettua mitään enää!! :/ Nyt jos yrittäis alottaa taas kirjottelemaa joka viikko pari kertaa!
Elikkäs, Sointu kävi tänää ratsastamassa Emmalla ja Tompalla. Netta lämmitteli Emman ja oli kuulemma laukannukkii! :D Tompalla Sointu meni noin tunnin. Ekaks hää meni kentällä ja kokeili kumpparilla (=jousto champon) ja Tomppa näytti ainakii ihan kivalta. :) Laukat sujuu jo tosi hienosti pojalla. Jatkuu molempiin suuntiin jo ympyrällekkii! ;) Välillä laukka on vähän kaahatusta, mut kyllä se siitä... Sillo tällö tulee tosi nättejä rauhallisia pätkiäkin. <3 Sointu kävi viel lopuks maastos Tompan kans.
Mie kävin Tompan kaa lauantaina noin 45 minsan maaston. Tomppa oli innoissaa ku pääs pitkäst aikaa maastoo! :D Ravattii suurin osa matkasta ja Tomppa ravas rennosti ja reippaasti korvat hörös. :) Käytii sit viel yhel tiel ottamas kunnon laukka spurtit. :D Annoin Tompan laukata nii kovaa vaa ku ponista lähti! :) Oli kyll huima vauhti, en oo iha äskettäi nii kovaa laukannu! <3 :D Ihanan pukinkii sain. <3 Sitte ku aloin pidättelee Tomppaa ni hää vaa rupes heittelee päätää ees taas iha ku joku ori varsa kesälaitsal! :) Ihan super ihana maasto! <3<3<3<3<3
Perjantaina Tompal oli vapaa.
Keskiviikkon mie pidin tunnin Ninnille ja Tompalle, Neealle ja Emmalla ja Tiialle ja Santralle. Laitoin pikku sarjan ja sit eriksee lauta pystyn. Kaikki meni hienosti ja hepat oli suht reippaita. Ainii... Ens keskiviikkona saahaa kakkuu! Tiia tippu Santralta. Hyö tuli sarjaa laukassa ja hirmu hiemosti ja sujuvasti tulikii, mut sit Santra ottikii vähä isomman loikan ni Tiia lähti alussa hyvin hyppyy mukaa, mut Santra ku tuli alas esteeltä, ni Tiia muksahti alas selästä. Ala selkä tärähti vähäse, mut Tiia nous takas selkää ja käveli viel loppu käynnit ja teki loppu venytykset... :)