Kirjotan nyt viime viikon ratsastelut ja kuulumiset. Elikkäs...
Maanantaina Tompalla oli vapaa päivä.
Tiistaina oli niitä leikkejä mistä kirjottelinkii jo. Eli reilu tunti varmaakin leikittii kaikenlaista kivaa heppojen kanssa.
Keskiviikkona irtohypytin Tomppaa noin puol tuntii. Päästin heti kävelemää vapaaks kentälle sil aikaa ku roudasin esteitä. Tein 3 esteen jumppiksen ja sit sit yksittäisen pystyn. Sit sanoin Tompalle et sit mennää ja aloin ottaa raippaa maasta ni poni lähti hirmusta pukki-rodeo-hyppelyy vetämää ympäri kenttää! <3 Vinku ja inos ku pikku possu ja pomppi paikallaa ihme ympyrää. Sit lähti ite vetämää niit esteitä yli ja ajattelin et koht se katuu tai menee aijan läpi, mut kesti onneks kentällä ja viel pystyssä! Käytii sit viel kävelees tiellä.
 
Lähti vähä pitkältä :)


100 cm

Miun mies! <3


Torstaina Sointu piti miulle ja Netalle este tunnin. Netta meni Babyl ja mie Tompalla. Alku meni vähän pipariks, mut lopussa meni ihmeen hyvin. Babyllä ja Netalle meni kans tosi hienosti. <3 Mentii suhteutettuu sarjaa ja sit innarii eli sarjaa johon ei tuu askelii välii... Sekin meni muutaman kerran ihan kivasti. :) Sit käytii viel naapurin vuonisten kans kävelemäs maastossa.
Perjantaina käytii noin puolen tunnin rauhallinen maasto kahestaa Tompan kanssa. Meni ihan hyvin. Oli aika paljo pelottavii juttui, mut ei saatu mitää isompaa sätkyy.
Lauantaina mentii Sonjan kans kentällä Santralla ja Tompalla ilman satulaa noin 40 minsaa.
Eilen ajattelin juoksuttaa poitsuu liinassa, mut ei siit tullu yhtää mitää ku ei ois malttanu kuunnella ja heitti vaa pukkirundii! :D Sit rauhottu vähä et saatii yks hyvä pätkä liinas, ni päästin vapaaks juoksemaa taas ja laitoin innarin. Sai sit revitellä ihan kunnolla ja hyppii sitä.:) Sit viel käveltii pressun yli ekaks narun kanssa ja lopus seuras jo ilman naruakin hienosti. <3

Liinassa hienosti! <3

Poni lentää! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Huiiiij, pressu! :)

Oho, huti meni! ;D

Neea irtohypytti Santraa miun jälkee viel.