Torstaiana Sini piti tunnin miulle ja Tompalle, Ninnille ja Santralle ja Netalle ja Babylle. Harjoteltii viel kisoihi esteitä. Sini teki pienen 4 ja 5 esteen radan ja sitä harjoteltii. Alku meni hyvin, mut sit Tomppa rupes innostuu ni ei ois oikee halunnu kuunnella minuu, mut loppu meni taas hyvin sitte. Sini nosti viel Ninnille ja miulle yhen pystyn 70 cm ni hypättii se muutaman kerran. Meni hyvin. <3

Perjantaina Sointu kävi ratsastamas Tompalla. Mie en ollu kattomas ku olin koulus mut kuulemma oli menny ihan kivasti. Sointu harjotteli väistöjä Tompan kaa ja nyt oli väistäny jo vaikeempaakii suuntaa.

Lauantaina äiti meni Emmalla ja Sonja Santralla noin puol tuntii. Mie menin Tompalla kans noin 45 minsaa. Harjoteltii vasenta laukkaa. Nostettii aina puomien jälkee laukka. Hoksas hyvin muutaman kerran jälkee! Sit harjottelin viel käynnistä ja pysähyksestä laukan nostoo! Meni oikein hienosti molemmat! <3 :D Harjoteltii viel viimose kerra kisa rataa... Kävin viel tiellä kävelees loppu käynnit.

Eile oli meijän kisat! Alotettii heti 5 jälkee koulu radoilla. Sit heti perää esteet. Kaikilla meni hienosti! Mie ja Tomppa voitettii 2. luokka ja Ninni ja Santra voitti 1. luokan. :)  Muillakii meni hienosti! Saatii kaikki mahtavat ruusukkeet. Kuvia tulee myöhemmin... Eile käytii kans Lappeen raveis ja ostin Tompalle uudet suitset! :)

Äsken menin Tompalla puolisen tuntii. Harjoteltii laukan nostoo käynnistä ja pysähyksestä taas. Meni tosi hienosti. Saatii laukka nousemaa vasempaakii suuntaa heti ekalla kerral! :) Harjoteltii kans kulmia eli joka kulmas  käännettii takapäätä ulos päin ja etupää pysy paikoillaa. Oikeesee suuntaa meni hienosti mut, vasemmalle käveli vähä eteen... Ninni meni Santralla ja Netta Babyl samaa aikaa. Ponit meni kaikki hienosti! <3 Sit pääsivät syömää ruohoo uudelle laitsalle.