Nyt en oo taas pitkää aikaa kirjotellu ku aika menee nii nopeesti nyt ku Saritakii on tääl Suomes ja meillä! :) Hää on siis miun pikkuserkku ja harrastaa kans rasastusta. :)

Perjantaina Sarita, Netta ja mie mentii ilma satuloita Emmal, Babyl ja Tompalla. Mentii noin 30 minsaa taivutuksii. Tein Tompan kans ravi siirtymiä, taivutuksia, asetuksia, väistöjä ja sit vaa käveltii ku nii kuuma. 25 astetta varjossa!

Lauantaina mie ja Sarita irtohypytettii Tomppaa ja Santraa. Noin puol tuntii molempii. Ei laitettu hirvee isoja ku oli aika lämmin taas. Molemmat meni hienosti, mut Santral oli vähä ylimäärästä energiaa, mikä sit piti päästellä pihalle! :) Sit viel istuskeltii kentäl heppojen kaa, ni mie ku istuin maaha ni Tomppa tuli miun etee ja laski hänen pään miun sylii! <3 Ihana!<3<3<3 Santra vaa etti joka paikasta herkkuja! :D Sit vietii hepat laitsalle loppu päiväks.

Eile hevosil oli vapaa ku oli nii kova helle taas!

Tänää Sini piti tunnin, Neealle, Netalle, Saritalle ja miulle. Mie menin Tompal, Sarita Santral, Neea Emmal ja Netta Babyl. Mentii reilu 1½ tuntii. Kaikki hepat oli vähä laiskoja, mut meni silti hyvin ja rennosti. Babyl oli vähä enemmä virtaa ja meni tosi söpön näkösesti! <3 Mentii pientä jumppista kaareval uralla ja sitte muita lyhyitä, tiukkoja teitä esteille. Tomppa meni ihmeen hyvin vaikeempaakii suuntaa. Sit lopus Sarita hyppäs Emman ja Netta Santran selkää viel ja mentii viel laukas lauta estettä. :)