Perjantaina mie menin Satun kyydil Sinille ratsastaa... Mie menin Santral ja Satu Emmal, mentii kentäl puol tuntii. Sini piti meille rennon tunnin. Mie kävin Santral sit viel ilma satulaa noin 40 minsan maaston.

Lauantaina Noora meni tunnin Santralla ja mie Emmalla. Sointu piti meille tunnin kentällä. Mentii käynti ja ravi puomeja, loivaa kiemurauraa, ravin kokoomist ja lisäämist... ym... Emma haki välillä tosi kivasti alas, eteen ja Sointu sano et näyttikii tosi kivalta välillä. <3 Miustakii meni ihan hyi välillä kerrakii! :)

Sunnuntaina mie ja Sini käytii 2 tunnin maasto. Mie Santral ja Sini Emmal. Alkumatka meni hyvin, mut sit Santra säikähti, ku yhel pihal pestii autoo, ni hää hyppäs pellon puolelle. Sit alko Emmakii mukamas pelkäämää sitä ja pyörittii vähä aikaa siin tiel. Mie menin sit Santran kaa ekana ja sit siel olikii vähä joka puolel "pienii vihreit ukkoi" joita piti vähä kyttäillä. Maaha oli kaatunu sellane aurauskeppi ni Emma käveli sen yli ja se kolahti ni kumpikaa ei säikähtäny, mut sit ku Santra meni Emman jälkee sen yli ni sit Emma säpsähti ja säikähti sitä! :P Sit Santra huitas hännäl postilaatikoita ni säikähti sitäkii... :) Hepat oli iha pönttöi välil! Loppu matka meni hyvi.

Tiistaina mie menin tunnin Emmalla ja miu kaveri Pauliina oli pitkäst aikaa ratsastamas Santral. Sini piti meille tunnin. Mentii voltteja ja puomeja. Emmal oli joku ihme laukka päivä, joka kulmas ja mutkas piti nostaa laukka... Mentii muutaman kerran viel pikku estettä. Välil ei oikee meinannu onnistuu, mut kyll se siitä. Lopus meni vähä muodossakii... Sit Sini otti Emmalt satulan pois ja käytii loppukäynnit maastos kävelemäs.