Sunnuntaina mie, Sarita ja Sointu käytii uittamas heppoja ja Emma ja Tomppakii kahlaili vessä ja ihan tykkäs siitä! Oli tosi ihana ilma ja muutenkii kiva maasto! <3 Laitan kuvii myöhemmi sitte.

Maanantaina mie-Tomppa, Sarita-Emma ja Neea-Santra käytii reilu tunnin rento maasto. Oli ihan super kivaa, mut hepät säikähti vähä mopoja ku ne kaahas puskan takanta. Pysyttii kaikki selässä ku hepat vaa pyörähti ympäri.

Eilen Sini piti koulutunnin Saritalle ja Santralle, Neealle ja Emmalle, Netalle ja Babylle ja miulle ja Tompalle. Mentii noin 1½ tuntii. Tehtii väistöjä, voltteja, pysähyksii ja sit laukan nostot käynnistä molempii suuntii ja sit viel vähän koottua ravia. Kaikil meni hienosti, paitsi Emma innostu vähä liikaa laukassa ja meni nenällee... :( Neea lens kaulan yli olkapää eellä, mut ei onneks sattunu pahemmi. Käveli ja ravas viel sen jälkee sitte.

Tänää mie menin Tompalla noin tunti 20 minsaa esteitä. Aluks mentii puomei ja kavalettei ja sitte 3 esteen jumppista. Meni ihan kivasti, vaik muutaman kerran alus meni vähä sähläyhseks ku Tomppa vähä innostu! :) Sit lopus mentii viel yksittäistä pystyy. Sarita ain nosti reijällä ku oltii hypätty. Jätettii sit 85 cm ku se meni puhtaasti yli muutaman kerran. :) Jumppis oli varmaa jotai 50 cm korkee. Muilla oli vapaa.