En oo nyt taas vähää aikaa kirjotellu, ni nyt kirjotan sit tän viikon jutut...
Maanantaina mie hoisin kaikki tallihommat ku sinillä oli menoja ja muut makas kotona mahataudissa! Menin Emmalla noin tunnin maaston. Oli ihanaa pitkäst aikaa käydä Emmalla maastossa.
<3 Sit juoksutin Santraa kentällä noin 40 minsaa. Santra oli aika reipas! Ja tietty kakki muut talli hommat... =)
Tiistaina kävi meijän uudet "tuntilaiset" ratsastamassa. 4-vuotias Miia ja hänen äiti, Satu. Mie menin Emmalla, Satu Santralla ja Miia Babyllä. Mentii puol tuntii. Hypättii sellasta "maahan kaivettuu" ristikkoo. =)Sit vaihtu ratsastajat; isi meni Emmalla ja Netta Santralla. Isi meni noin tunnin ja Netta ½ tuntii... Sit vielä Peppi ja Hugo oli muutaman kierroksen Santran selässä. Hepat meni hyvin vaikka oli hirmune lumipyry välillä ja kenttä on vähä pöpperöine...


Emma ja isi

Netta ja Santra

Peppi hyppää hurjaa estettä Santralla! =)

Ja Hugo ja Santra hyppäs esteen kans. =)

Perjantaina mie menin Santralla, Neea Emmalla ja Netta Babyllä. Mentii noin tunti ja Sini piti tuntii. Mentii sellasta mini mini mini ristikkoo, voltteja, väistöjä, kiemurauraa... ja sellasta... Oli ihan kiva tunti, mut Santra oli vaa aika nihkee ja tahmee... :\Ei ois millää halunnu likkuu eteepäin. Hiki oli poneilla kuiteskii tunnin jälkee. Saivat loimet päälle ja päiväheinät vielä. =)