Torsyaina Sini piti tuntii äitille ja Emmalle, isille ja Tompalle ja sit Neealle ja Santralle. Hyö meni kavalettejä, ympyröitä, pysähyksii, takaosa käännöksiä... Kaikil meni ihan tosi hyvin. Laukatki onnistu hienosti. Isi vaa tipahti alas ku Tompan jalustinkumi irtos taas ravissa ni häne jalka luiskahti pois siit jalkkarist. Se on tippunu siit ennekii ja ihme ja kumma mie en oo viel tippunu sielt! :S Onneks ei sattunu pahasti, vähä jalka tärähti ku sen verra kova maa. Neeakii muksahti alas LOPPUKÄYNNEISSÄ!!! :D Hyö venytteli käynnissä , ni Neea lähti vaa valumaa ja sit tipahti. :D Saahanpaha kakkua ens torstaina.
Lauantaina Sini piti tunnin miulle ja Neealle. Neea meni Emmalla ja mie Tompalla. Mentii vähä pienii esteit ku kenttä oli nii kova ni ei päästy isompii hyppimää. Meni ihan kivasti, vaik hepat oliki vähä varovaisii jalkojensa kaa.
Sunnuntaina mie juoksutin Santraa ja Neea oli selässä ilman satulaa. Meil oli vaa suitset ja juoksutusvyö. Tehtii vähä tasapaino juttui. Laukassa Neea lähti pikku hiljaa valumaa selästä ja sain just pysäytettyy Santran ni hää tipahti sielt alas! :D Onneks ei sattunu pahasti taaskaa! Taas saahaa kakkua! :) Nam nam!
Eilen Tompalla oli vapaa ja nii on viel tänääkii. :)
Hitsi ku tulis jo lunta ja pakkaset ni päästäis pellolle revittelemää! Ja sit sais kakkuakii varmaa ihan riittävästi! Otettiin siis kakku-hommeli käyttöön; eli aina kun joku muksahtaa alas selästä nituntilaiset, tunnin pitäjä ja katsojat saa kakkua! Tippuja leipoo! :)