Maanantaina kaikil hevosil oli vapaa päivä. Saivat mussuttaa laitsalla. :)

Eile  pidin rauhallisen ja rennon tunnin Oonalle, Kiialle ja Tommille. Hyö meni puomeja suoralla uralla ja sitte voltilla. Ja sit viel ravi siirtymiä ja pysähyksii. Hyö meni Santralla, Babyllä ja Emmalla noin 45 minsaa.
Sen jälkee Sointu tuli pitää Saritalle ja Santralle, Nooralle ja Emmalle ja miulle ja Tompalle puomi tunnin. Mentii puomeja volteilla ja loivilla kaarevilla urilla. Tomppa taas kaahatti alkuu eikä kuunnellu tai hidastanu eikä kääntyny yhtää, mut lopus meni hirmusen nätisti! <3 Ainaskii tuntu, et meni hyvin ja Sointukii sano et tulee tosi hyviä pätkiä. :) <3
Santra oli kans aika reipas, mut kuunteli silti hyvin. Emma vähä innostu kans puomeista ja meni välil vähä reippaammi! :)

Tänää Sini  piti tunnin Saritalle, Ninnille, Netalle ja miulle. Sarita meni Emmalla, Ninni Santralla, Netta Babyl ja mie Tompalla. Mentii puomeja kaareval ural ja mini mini estettä. :) mentii kans laukka puomeja ja tavallisii ravi puomeja. Sit loppu tunnist leikittii ja peleiltii taas heppojen kans! :D Mentii montée!  Kevennettii ja oltii kevyes istunnas sellasil monté jalkkareilla ja sit otettii viel Tomppa vs. Emma ja Santra vs. Baby kisat! :) Kaikil meni kivasti tunti eikä tiputtu vaik keikuttiikii super lyhyeillä jalustimilla! Sit viel venyteltii ja tasapainoiltii. Lopuks ratsastettii hepat ilma satuloita päitsist laitsalle.